NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MANSIKKA 4X125 ML

Nutridrink Compact Protein sisältää runsaasti proteiinia, energiaa sekä kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet pienessä koossa. Vain 125 ml nestettä sisältävä juoma sopii hyvin potilaille, joiden ruokahalu on pienentynyt, esimerkiksi syövän, anoreksian, korkean iän tai leikkauksen vuoksi.

 

Käyttö:

Valmista juotavaksi, nautitaan suoraan pullosta tai mukiin kaadettuna. Maistuu parhaiten jääkaappikylmänä, kokeile mokan makuista juomaa myös lämmitettynä!

 

Annostelu:

Tarpeen mukaan ja terveydenhuollon ammattilaisen ohjeella, yleensä 1 – 2 pulloa vuorokaudessa. Ei sovellu alle 3 – vuotiaille ja käytetään varoen 3 – 6 vuotiailla.

 

Säilytys:

Voidaan säilyttää huoneenlämmössä, parasta ennen merkintä löytyy pakkauksesta. Avattu pullo säilyy jääkaapissa 24 tuntia.

Pakkauskoko:
4X125 ML
Markkinoija:
Nutricia Medical Oy
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
11,50 €
23,00 € / l

Nutridrink Compact Protein mansikka on erittäin runsaasti energiaa ja proteiinia sisältävä täydennysravintovalmiste. Pakattu pieneen 125ml pulloon, jonka jaksaa juoda kerralla, vaikka ruokahalu olisi huono. 125 ml sisältää energiaa 300 kcal, proteiineja 18 g ja kuituja 0g.

Lisäravinnoksi syöpäpotilaille, toipilaille, vanhuksille, anorektikoille ja vajaaravitsemukstilasta kärsiville. Sopii myös nesterajoitteisille tiiviin koostumuksensa ja pienen annoskoon ansiosta.

Lisäravintona 1-2 pulloa vuorokaudessa ellei lääkäri toisin määrää. Maistuu parhaiten jääkaappikylmänä.

Alle 7-vuotiaille vain lääkärin ohjeen mukaan.

Vesi, lehmänmaitoproteiinit, maltodekstriini, sokeri, kasviöljyt (rypsi- ja auringonkukkaöljy), magnesiumvetyfosfaatti, emulgointiaine (soijalesitiini), aromeja, koliinikloridi, natrium-L-askorbaatti, kaliumsitraatti, dikaliumvetyfosfaatti, ferrolaktaatti, DL-a-tokoferyyliasetaatti, värejä, retinyyliasetaatti, kupariglukonaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kalsium D-pantotenaatti, natriumseleniitti, D-biotiini, kromikloridi, kolekalsiferoli, tiamiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, pyridoksiinihydrokloridi, nikotiiniamidi, kaliumjodidi, riboflaviini, natriummolybdaatti, natriumfluoridi, syanokobalamiini, fytomenadioni.

Gluteiiniton.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MANSIKKA 4X125 ML
Arvostelusi