Nutridrink compact protein mansikka 4X125 ml

Nutridrink Compact Protein sisältää runsaasti proteiinia, energiaa sekä kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet pienessä koossa. Vain 125 ml nestettä sisältävä juoma sopii hyvin potilaille, joiden ruokahalu on pienentynyt, esimerkiksi syövän, anoreksian, korkean iän tai leikkauksen vuoksi.

 

Käyttö:

Valmista juotavaksi, nautitaan suoraan pullosta tai mukiin kaadettuna. Maistuu parhaiten jääkaappikylmänä, kokeile mokan makuista juomaa myös lämmitettynä!

 

Annostelu:

Tarpeen mukaan ja terveydenhuollon ammattilaisen ohjeella, yleensä 1 – 2 pulloa vuorokaudessa. Ei sovellu alle 3 – vuotiaille ja käytetään varoen 3 – 6 vuotiailla.

 

Säilytys:

Voidaan säilyttää huoneenlämmössä, parasta ennen merkintä löytyy pakkauksesta. Avattu pullo säilyy jääkaapissa 24 tuntia.

Pakkauskoko:
4X125 ml
Markkinoija:
Danone Oy
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää
13,50 €
27,00 € / l

Nutridrink Compact Protein on runsaasti proteiinia ja energiaa sisältävä täydennysravintovalmiste sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Pakattu pieneen 125 ml pulloon, jonka jaksaa juoda kerralla, vaikka ruokahalu olisi huono. 125 ml sisältää energiaa 306 kcal, proteiineja 18 g ja kuituja 0 g.

Lisäravinnoksi syöpäpotilaille, toipilaille, ikääntyneille, anorektikoille ja vajaaravitsemustilasta kärsiville. Sopii myös nesterajoitteisille tiiviin koostumuksensa ja pienen annoskoon ansiosta.

Lisäravintona 1-3 pulloa vuorokaudessa ellei lääkäri toisin määrää. Maistuu parhaiten jääkaappikylmänä. Ravistettava ennen käyttöä.

Tärkeää: Ei suonensisäiseen eli parenteraaliseen käyttöön. Käytettävä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Ei sovellu alle 6-vuotiaille. Käytetään varoen 6-10 -vuotiaille. Käytetään varoen potilaille, joilla on heikentynyt munuaisten toiminta. Seurattava nesteiden saantia riittävän nesteytyksen turvaamiseksi.

Lehmänmaidon proteiinit, maltodekstriini, vesi, sokeri, kasviöljyt (rapsi- ja auringonkukkaöljy), magnesiumvetyfosfaatti, emulgointiaine (soijalesitiini), aromi, koliinikloridi, väri (karmiini), kaliumsitraatti, natrium-L-askorbaatti, dikaliumvetyfosfaatti, ferrolaktaatti, DL-a-tokoferyyliasetaatti, kupariglukonaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kalsium-D-pantotenaatti, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, nikotiiniamidi, riboflaviini, retinyyliasetaatti, natriumfluoridi,  pteroyylimonoglutamiinihappo, kromikloridi, kaliumjodidi, natriummolybdaatti, natriumseleniitti, D-biotiini, fytomenadioni, kolekalsiferoli, syanokobalamiini.

Säilytetään kuivassa paikassa normaalissa huoneenlämmössä. Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 24 tuntia jääkaapissa. Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Gluteeniton ja vähälaktoosinen (<0,35 g/100 ml).