SYMBIOSYS Defencia Adult annospussi 30 kpl

SYMBIOSYS® Defencia Adult on uusi tieteellisen tarkka täsmämikrobi. Valmiste sisältää Bifidobacterium
lactis BS01-, Lactobacillus rhamnosus LR04- ja Lactobacillus plantarum LP02 - maitohappobakteereita sekä C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Valmiste on laktoositon, gluteeniton ja
sopii vegaaneille.

Pakkauskoko:
30 kpl
Markkinoija:
Biocodex
17,55 €

SYMBIOSYS® Defencia Adult on täsmämikrobi, jonka sisältämä C-vitamiini edistää immuunipuolustuksen nor-maalia toimintaa. Annospusseissa oleva valmiste on tarkoitettu täydentämään monipuolista ja tasapainoista
ruokavaliota. 

1 annospussi päivittäin. Sisältää C-vitamiinia, joka edistää immuunipuolustuksen normaalia toimintaa.
Suositellaan käytettäväksi koko flunssakauden ajan. Sekoitetaan juomaan tai ruokaan.

Yksi annospussi sisältää 6 miljardia bakteeria, jotka edustavat kolmea eri bakteerikantaa: Bifidobacterium lactis BS01, Lactobacillus rhamnosus LR04 ja Lactobacillus plantarum LP02. Lisäksi se sisältää 12 mg C-vitamiinia (15 % saannin vertailuarvosta) ja frukto-oligosakkarideja. Valmiste on gluteeniton, laktoositon ja sopii vegaaneille.

Frukto-oligosakkaridi (FOS); Maltodekstriini; Kapseloidut mikro-organismit: Bifidobacterium lactis BS01 (LMG P-21384), Lactobacillus rhamnosus LR04 (DSM 16605), Lactobacillus plantarum LP02 (LMG P-21020); C-vitamiini; Paakkuuntumisenestoaine:  piidioksidi. 

Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. 

Säilytä SYMBIOSYS® Defencia Adult -valmiste kuivassa ja viileässä. Älä säilytä valmistetta jääkaapissa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Yksi SYMBIOSYS Defencia Adult -pakkaus sisältää 30 annospussia.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:SYMBIOSYS Defencia Adult annospussi 30 kpl
Arvostelusi