Ale

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ 50 ml

Pigmenttimuutoksia ehkäisevä korkean SPF 50+ -kertoimen aurinkosuoja kasvoille

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ on korkean kertoimen aurinkosuoja kasvoille, joka auttaa ehkäisemään pigmenttimuutosten ja maksaläiskien muodostumista. Se tarjoaa tehokasta suojaa auringolta sekä tukee myös ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.
Pakkauskoko:
50 ml
Markkinoija:
Beiersdorf Oy
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää
Tarjoushinta 25,12 € Normaalihinta 31,40 €
502,40 € / 0.0500
- Kaikille ihotyypeille
- Kevyt koostumus, sopii myös meikin alle
- Imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta
- Ei-komedogeeninen

Pigmenttiläiskiä ehkäisevä aurinkosuojavoide kasvoille

UV-valo on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy, mutta myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisästressiä. UV-säteily onkin merkittävin pigmenttiläiskien aiheuttaja.

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ on päivittäiseen käyttöön soveltuva aurinkosuojavoide kaikille ihotyypeille. Se auttaa ehkäisemään hyperpigmentaatiota. Tuote hyödyntää Advanced Spectral -teknologiaa eli se sisältää suojan UVA- ja UVB-säteiden sekä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ sisältää myös glysyrretiinihappoa, joka tunnetaan antioksidanttisista ja ihoa rauhoittavista ominaisuuksistaan. Voiteen sisältämä patentoitu Thiamidol-innovaatio ehkäisee tehokkaasti ja näkyvästi hyperpigmentaatiota. Muista käyttää tuotetta säännöllisesti!

Koostumukseltaan Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ on ylellisen kevyt. Se imeytyy nopeasti ja onkin siksi yksi kesäpäivän luottotuotteista. Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on erittäin hyvin siedetty myös herkällä iholla.


Käytä tätä tuotetta, jos…

Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa kasvoja auringonvalon aiheuttamalta hyperpigmentaatiolta:
Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ on suunniteltu ehkäisemään pigmenttiläiskiä ja suojaamaan ihoa auringolta. Patentoitu Thiamidol-innovaatio ehkäisee tehokkaasti ja näkyvästi hyperpigmentaatiota.

Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa kasvojen ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta:
Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteilyltä ja puolustaa sitä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan.

Etsit kasvoille tarkoitettua aurinkosuojatuotetta, joka sopii myös herkälle iholle:
Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ -tuotteen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa osoitettu sopivan käytettäväksi myös herkälle iholle.
- Levitä runsaasti ennen kuin menet ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen − jotta suoja säilyy
- Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
- Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
- Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
- Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
- Vältä tuotteen joutumista silmiin
- Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi
Aqua, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Homosalate, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tapioca Starch, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycerin, Tocopherol, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Chondrus Crispus Extract, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Carbomer, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer,
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

50 ml

Pakkauksen koko (pituus, leveys, korkeus): 4,40 x 4,40 x 12,50 cm