Ale

Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50+ 50 ml

Korkean suojan anti age -aurinkovoide kasvoille

Hoitaa ihoa ja auttaa estämään ihon ennenaikaista ikääntymistä

Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50+ on korkealuokkainen aurinkosuoja kasvoille. Sen sisältämä Eucerin Advanced Spectral -teknologia tarjoaa erittäin korkean aurinkosuojakertoimen UVA- ja UVB-säteilyä vastaan sekä suojaa ihoa korkeaenergiseltä näkyvältä valolta (HEVIS). Kattava aurinkosuoja tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia ja voiteen sisältämä hyaluronihappo hidastaa ikääntymisen merkkejä.
Pakkauskoko:
50 ml
Markkinoija:
Beiersdorf Oy
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää
Tarjoushinta 22,64 € Normaalihinta 28,30 €
452,80 € / 0.0500
- Kaikille ihotyypeille
- Kevyt koostumus, sopii myös meikin alle
- Imeytyy nopeasti eikä tahmaa tai jätä rasvaista tunnetta
- Ei-komedogeeninen eli ei tuki ihohuokosia
- Hajusteeton

Anti-age-aurinkovoide kasvoille: suojaa ihoa auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä

UV-valo on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy, mutta myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisää rasitetta.

Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50+ on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu, kaikille ihotyypeille sopiva aurinkosuojatuote kasvoille. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabillit UVA- ja UVB-suodattimet 1, jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä ja Licochalcone A -ainesosan, joka neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. Anti-age-aurinkosuojatuote sisältää myös glysyrritsiinihappoa, joka tukee ihon omaa dna:n korjausjärjestelmää.

Koostumuksessa on myös lyhyt- ja pitkäketjuista hyaluronihappoa. Se vähentää näkyvästi ryppyjä kasvoilla ja dekoltee-alueella.

Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50+ -aurinkosuoja on hajusteeton, koostumukseltaan miellyttävän kevyt ja se imeytyy nopeasti. Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on erittäin hyvin siedetty myös herkällä iholla.


1 Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.
- Levitä runsaasti ennen kuin astut ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen − jotta suoja säilyy
- Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
- Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
- Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
- Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
- Vältä tuotteen joutumista silmiin
- Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi

null

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Dibutyl Adipate, Distarch Phosphate, Tapioca Starch, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glyceryl Stearate Citrate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Behenyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Copernicia Cerifera Cera, Carrageenan, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Methylcellulose, Silica, Sodium Hydroxide, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol
Levitä runsaasti ennen kuin astut ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin - erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen - jotta suoja säilyy
Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
Vältä tuotteen joutumista silmiin
Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

50 ml

Pakkauksen koko (pituus, leveys, korkeus): 4,40 x 4,40 x 12,50 cm