Ale

Rela Tabs Salmiakki-Lakritsi 30 tabl

Rela on apteekin suosituin maitohappobakteeri.* Rela-maitohappobakteerivalmisteet sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosusSP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) ja 3 miljardia bakteeria päiväannosta kohden. Vahvaa vastustuskykyä** – Rela Tabs -tuotteet sisältävät maitohappobakteerien lisäksi C-vitamiinia, joka on tärkeä vastustuskyvyn ylläpitäjä. Rela Salmiakki-Lakritsi maistuu salmiakille ja lakritsille ja soveltuu koko perheelle. Rela-tuotteet on valmistettu Suomessa ja niillä on avainlippumerkki.

*IQVIA Apteekin Ulosmyynti EUR MAT 1/2023
** Rela-tuotteet sisältävät C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Pakkauskoko:
30 tabl
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää
Tarjoushinta 12,90 € Normaalihinta 15,05 €
Aikuisille ja lapsille 1 purutabletti päivässä.
Päiväannos (1 tabletti) sisältää 1,5 miljardia Lactobacillus rhamnosus SP1 ja 1,5 miljardia Bifidobacterium lactis BLC -maitohappobakteereita ja 20mg C-vitamiinia (25% päivittäisen saannin vertailuarvosta).
Makeutusaineet (isomaltitoli, ksylitoli, sukraloosi), maitohappobakteerit (L. rhamnosus SP1, B. lactis BLC), aromit (salmiakkijauhe, lakritsiaromi, luontainen vanilja-aromi), C-vitamiini (L-askorbiinihappo, natrium-L-askorbaatti), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat, väri (lääkehiili).
Gluteeniton, maidoton ja soijaton.
20.00mg C-VITAMIINI
PROBIOOTTI: LACTOBACILLUS RHAMNOSUS
PROBIOOTTI: BIFIDOBACTERIUM LACTIS
Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)