Apteekki auttaa lähelläsi - myös verkossa

Tätä sivupohjaa voi käyttää apuna, mikäli haluaa nostaa apteekin henkilökuntaa, historiaa tai muita tietoja paremmin asiakkaalle esiin.

Tämän sivun voi myöhemmin halutessaan linkata myös headeriin Tuotteet, Reseptilääkkeet ja Palvelut -otsikoiden viereen esimerkiksi otsikolla Apteekki. Katso tästä erillinen ohje.

Tähän tulee otsikko

Tähän voi kirjoittaa otsikon ja tekstiä. Tässä voidaan esitellä tarkemmin apteekin henkilökuntaa, apteekin historiaa tai muuta apteekkiin liittyvää tietoa.

Yleisesittelyteksti: Tervetuloa palveltavaksi apteekkiin

Tässä voidaan esitellä apteekkia, kertoa palveluista tai verkkoapteekin toiminnasta. Esittelytekstin on syytä olla riittävän lyhyt ja napakka, jotta se istuu tähän kohtaan apteekin käyntikorttia. Pidempi esittelyteksti mahtuu Apteekin esittely -nimiseen widgettiin (widgetin nimi: Solteq Personal Presentation, käytettävän blokin nimi Apteekin esittely - Erillisellä esittelysivulla käytettävä teksti)

Apteekki auttaa

Apteekki Auttaa -palstalla Tammerkosken apteekin proviisori, farmasian tohtori, Lauri Peura vastaa lukijoita pohdittaneisiin kysymyksiin lääkkeistä, itsehoidosta ja apteekkitoiminnasta. Voit lähettää kysymyksesi Laurille sähköpostilla osoitteeseen lauri.peura@tammerkoskenapteekki.fi, lähettää palautetta verkkosivujen palautelaatikon kautta tai jättää anonyymin kysymyksen apteekin palautelaatikkoon kauppakeskus Ratinassa. Kaikki kysymykset käsitellään luottamuksellisesti, ja en paljasta kysyjän nimeä tai muita tunnistetietoja. Palsta ilmestyy Tamperelainen-lehdessä kerran kuukaudessa, ja tekstit siirretään myös tänne Tammerkosken apteekin kotisivuille luettavaksi.

Henkilöesittely 2

Tässä voidaan esitellä esimerkiksi apteekin verkkokauppavastaava.

Henkilöesittely 3

Tässä voidaan esitellä esimerkiksi apteekin terveyspalveluita tarjoava henkilö.

Käyntiosoite:
Vuolteenkatu 1
33100 Tampere

Katso sijainti kartalta
Avoinna:
ma-pe:09-20
la: 09-18
Soita 03 31222 000
Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi