Apteekki auttaa lähelläsi - myös verkossa

Tätä sivupohjaa voi käyttää apuna, mikäli haluaa nostaa apteekin henkilökuntaa, historiaa tai muita tietoja paremmin asiakkaalle esiin.

Tämän sivun voi myöhemmin halutessaan linkata myös headeriin Tuotteet, Reseptilääkkeet ja Palvelut -otsikoiden viereen esimerkiksi otsikolla Apteekki. Katso tästä erillinen ohje.

Tähän tulee otsikko

Tähän voi kirjoittaa otsikon ja tekstiä. Tässä voidaan esitellä tarkemmin apteekin henkilökuntaa, apteekin historiaa tai muuta apteekkiin liittyvää tietoa.

Yleisesittelyteksti: Tervetuloa palveltavaksi apteekkiin

Tässä voidaan esitellä apteekkia, kertoa palveluista tai verkkoapteekin toiminnasta. Esittelytekstin on syytä olla riittävän lyhyt ja napakka, jotta se istuu tähän kohtaan apteekin käyntikorttia. Pidempi esittelyteksti mahtuu Apteekin esittely -nimiseen widgettiin (widgetin nimi: Solteq Personal Presentation, käytettävän blokin nimi Apteekin esittely - Erillisellä esittelysivulla käytettävä teksti)

Tammerkosken apteekin blogi

Apteekimme blogissa kukin apteekin ammattilainen kirjoittaa vuorollaan ajankohtaisista aiheista terveyteen, lääkkeisiin ja apteekkiasioihin liittyen. Voit lähettää meille uusia, sinua kiinnostavia blogiaiheita osoitteeseen info@tammerkoskenapteekki.fi, lähettää palautetta verkkosivujen palautelaatikon kautta tai käymällä juttusilla apteekilla, kauppakeskus Ratinassa. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti, ja emme paljasta kysyjän nimeä tai muita tunnistetietoja.

Henkilöesittely 2

Tässä voidaan esitellä esimerkiksi apteekin verkkokauppavastaava.

Henkilöesittely 3

Tässä voidaan esitellä esimerkiksi apteekin terveyspalveluita tarjoava henkilö.

Käyntiosoite:
Vuolteenkatu 1
33100 Tampere

Katso sijainti kartalta
Avoinna:
ma-pe: 09-20
la: 09-18
su: 11-17
Soita 03 31222 000
Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi