Clinic Basic -raskaustesti X2 kpl

Virtsaan upotettava raskaustesti.

Markkinoija:
Unigroup ApS
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
6,00 €

CLINIC BASIC Raskaustesti on nopea, lateraalivirtaustekniikkaan ja immunologiseen tunnistukseen perustuva pikatesti, joka osoittaa kvalitatiivisesti ihmisen istukan gonadotropiinin (hCG) virtsasta raskauden toteamiseksi. Testi hyödyntää monoklonaalisen hCGvasta-aineen sisältävää vasta-aineiden yhdistelmää, joka selektiivisesti osoittaa kohonneet hCG-arvot. Testi suoritetaan kastamalla testiliuskan pää virtsaan. Tulos nähdään värjäytyneinä viivoina testiliuskassa.

Vain virtsanäytteestä tehtävään in vitro diagnostiseen käyttöön.

1. Virtsaa puhtaaseen, kuivaan astiaan, esim. kertakäyttömukiin.

2. Ota testiliuska foliopussista ja tutustu testausohjeeseen.

3. Kasta testiliuskan nuolikuvioitu pää virtsaan, mutta älä upota sitä nuolten osoittamaa MAX-viivaa syvemmälle. Anna liuskapään kostua pitämällä sitä virtsassa noin 10-15 sekuntia, kuten oheisessa kuvassa on esitetty.

4. Nosta liuska virtsasta, laske se tasaiselle, nestettä imemättömälle alustalle ja katso kellosta aika (3 min.)

5. Testin edetessä näet punertavan imeytymisrintaman tulevan näkyviin ja liikkuvan testialueen (T) sekä kontrollialueen (C) yli kostuttaen ne ja jättäen jälkeensä vaalenevan taustan ja tummuvan kontrolliviivan (C). Katso tulos 3 minuutin kuluttua. Jos yhtäkään selvää viivaa ei erotu, odota vielä 1 minuutti. Positiivinen tulos voi näkyä jo minuutissa tai nopeamminkin, riippuen virtsan sisältämän hCG:n määrästä. Älä tulkitse testiä enää yli 10 min kuluttua.

  TESTITULOKSEN TULKITSEMINEN:

  • RASKAANA
   Kaksi selvästi erottuvaa viivaa. Toisen viivan tulisi olla kontrollialueella (C) ja toisen testialueella (T). Viivojen ei tarvitse olla yhtä
   tummia, vaan toinen voi olla selvästi toista vaaleampi. Kaksi viivaa osoittaa, että olet todennäköisesti raskaana.
  • EI RASKAANA
   Vain yksi, kontrollialueella (C) oleva viiva. Testialueella (T) ei erotu viivaa. Tämä tarkoittaa, että todennäköisesti et ole raskaana.
  • MITÄTÖN
   Riippumatta siitä näkyykö testialueella (T) viivaa vai ei, testi on epäonnistunut, jos kontrollialueella (C) ei näy viivaa. Tee uusi testi uudella liuskalla.

  Tämä testi saattaa joissakin poikkeustapauksissa antaa vääriä tuloksia. Ota yhteyttä neuvolaan tai lääkäriin tuloksen varmistamiseksi. Älä tee mitään lääketieteellisiä päätöksiä pelkän pikatestituloksen pohjalta.

  1. Lääkkeet, joissa on hCG:tä (esim. Pregnyl, Profasi, Pergonal, APL) voivat johtaa positiiviseen tulokseen ilman raskautta. Alkoholi, ehkäisypillerit, särkylääkkeet, antibiootit ja hormonihoito, jotka ei vät sisällä hCG:tä, eivät vaikuta testitulokseen.
  2. Normaalin raskauden lisäksi on myös joukko sairaustiloja, joihin voi liittyä kohonneita hCG-arvoja ja jotka siten voivat aiheuttaa testissä positiivisia tuloksia. Tällaisia ovat mm eräät kasvaimet, munasarjakysta tai kohdun ulkopuolinen raskaus.

  Älä avaa foliopussia ennen kuin olet valmis aloittamaan testin.

  Älä käytä testiliuskaa, jonka foliopussi on repeytynyt tai muuten selvästi vahingoittunut.

  Ei saa käyttää sisäisesti.

  Säilytä kuivassa paikassa ja 2-30°C lämmössä. Pakkaus ei saa jäätyä

  Pidä poissa lasten ulottuvilta.

  Älä käytä testiliuskaa enää foliopakkaukseen merkityn vanhemis päivämäärän jälkeen

  Käytetty testi hävitetään normaalin kotitalousjätteen tavoin.