Ale

FEMISAN VITAL EMÄTINGEELI 36 G

Hormoniton Femisan Vital emätingeeli lievittää emättimen kuivuuteen liittyviä oireita, liikunnan yhteydessä koettua kipua ja hoitaa emättimen herkkää limakalvoa. Limakalvojen kuivuus voi aiheuttaa esimerkiksi kirvelyä, arkuutta ja polttelua. Myös seksielämä voi kärsiä kuivista limakalvoista.

Emättimen kuivuus johtuu yleensä estrogeenin määrän vähenemisestä ja on yleistä vaihdevuodet ohittaneilla naisilla. Stressi, raskaus, imettäminen ja hormonaaliset ehkäisyvalmisteet voivat aiheuttaa emättimen kuivuutta myös nuoremmille. Hormoniton voide sopii kaikille, myös raskaana oleville ja imettäville, sekä niille, joille hormonia sisältävät voiteet ja emätintabletit eivät sovi.

Lue lisää emättimen kuivuudesta tästä linkistä.

 

 

Pakkauskoko:
36 G
Markkinoija:
Orion Oyj
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää
Tarjoushinta 17,90 € Normaalihinta 21,75 €
497,22 € / 0.0360
 
Femisan Vital on hormoniton emätingeeli emättimen kuivuudesta, ärsytyksestä tai kutinasta, yhdyntä- tai virtsaamiskivusta kärsivien naisten oireiden lievittämiseen ja parantamiseen.
Käyttö aloitetaan annostelemalla yksi annos (1ml) Femisan Vital -geeliä päivässä 30 vrk:n ajan. Tämän jälkeen suositellaan yhtä annosta (1 ml) joka toinen päivä
Vesi, hypromelloosi, bentsoehappo,maitohappo ja natriumhydroksidi. Geeli ei sisällä hormoneja. pH 3,8.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

36g