nutridrink compact protein tarjous

Nutridrink säästö suuremmista eristä

Nutridrink Compact Proteiinista saa yhtä paljon proteiinia ja energiaa kuin tavallisesta Nutridrink Protein juomasta. Pienempi koko helpottaa liuoksen nauttimista jos kärsii pahoinvoinnista (esimerkiksi syöpähoitojen yhteydessä), tai ruoka ei muuten maistu. Tavallista Nutridrink Protein (200 ml) valmistetta ei valitettavasti ole enää saatavilla tarjoushinnoin. 

Jos haluat sekoittaa eri makuja samaan tilaukseen, voit ottaa yhteyttä puhelimitse (03-31222000) tai sähköpostilla (info@tammerkoskenapteekki.fi). Voit valita ostoskoriin esimerkiksi 96 pullon pakkauksen vaniljan makuista valmistetta ja ilmoittaa puhelimitse tai sähköpostilla, että haluat tilaukseen mokan, vaniljan, metsämarjan ja viilentävän marjan makuiset valmisteet. Pienin tukkupakkaus on 24 pulloa, eli voit valita 24 pullon pakkauksiin yhtä, 48 pullon pakkaukseen kahta ja 96 pullon pakkaukseen neljää eri makua.

Lue lisää nutridrinkistä tästä

Lue lisää ravinnon vaikutuksesta vastustuskykyyn tästä

Nutridrink Compact Protein 125 ml 24 pulloa 64,50 € (säästä 16,50 €)

 

Nutridrink Compact Protein 125 ml 48 pulloa 109,50 € (säästä 52,50 €)

 

Nutridrink Compact Protein 125 ml 96 pulloa 199,50 € (säästä 124,50 €)

 

 Lisätietoa:

Nutridrink Protein on täydennysravintojuoma, joka sisältää runsaasti proteiinia ja energiaa. Se sopii käytettäväksi mm. ikääntyneille, toipilaille, runsaasti urheileville, palovammapotilaille ja vajaaravitsemustilasta kärsiville. Nutridrink Protein on hyvä proteiini- ja energialisä myös raskaana oleville ja imettäville. Huolehtimalla riittävästä proteiinin ja energian saannista pidät myös vastustuskykysi parempana. Lue lisää ravinnon vaikutuksesta vastustuskykyyn tästä.

Jos haluamaasi makuyhdistelmää ei löydy suoraan yllä olevasta valikoimasta, voit ottaa yhteyttä puhelimitse (03-31222000) tai sähköpostilla (info@tammerkoskenapteekki.fi).